Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΑDSL και Νέες Τεχνολογίες στον Δήμο Τολοφώνας




Τι θα γινει επιτελους με το ζητημα του
Ιντερνετ στην περιοχη της Ερατεινής και ιδιαίτερα στο Δημο Τολοφώνας και Λιδορικίου??


Ως πότε θα παρακαλάμε για το αυτονόητο???

Είναι δυνατόν να περιμένουμε τόσους μήνες να ενεργοποιήσουν τις οπτικές ίνες στην περιοχή μας οταν Ιτέα και Γαλαξείδι λειτουργουν κανονικα?

Τι είναι αυτό που δυσκολεύει τη δική μας περιοχή τόσο πολύ ώστε να δωθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θύρες πρόσβασης στα άτομα που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με τις Νέες Τεχνολογίες?

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, να περιμένουν επαγγελματίες 5 (!) μήνες για να συνδεθούν και να χάνουν τη δουλειά τους???

ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοί που μας θεωρούν υποβαθμισμένη και παραμεθόρια περιοχή, τον Δήμο Τολοφώνας και Δήμο Λιδωρικίου, και δεν ασχολούνται με τις ανάγκες μας???

Υπάρχει άραγε σκοπιμότητα πίσω απο αυτή την πολιτική ή απλώς βρίσκονται ανεπαρκή άτομα σε υπεύθυνες θέσεις???

Που είναι το ήθος και ο πολιτισμός που υποτίθεται οτι προσφέρουν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά και στα νεαρά άτομα ?


Ας κάνει ο καθένας μας αυτό που του αναλογεί γιατί όλοι κρινόμαστε όχι μόνο από αυτά που κάνουμε αλλά και από όσα μπορούμε να κάνουμε και αδιαφορούμε ....


Ειρήνη - Αγάπη Κορφιά
Υπέυθυνη Σπουδών
Expertin Ερατεινής

4 σχόλια:

Autocarnet είπε...

Να υποθέσω ότι αναφέρεστε στην hol που πρόσφατα δήλωσε διαθεσιμότητα δικτύο στον νομό μας; Ή γενικά και σε άλλους πάροχους; Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι απαράδεκτοι που σας έχον αφήσεις χωρίς ενεργοποίηση Υπηρεσιών και μπορείτε να προσφύγετε δικαστικά με την εκδίκαση υπέρογκων αποζημιώσεων.

Ευθ.Παπαδημητρίου είπε...

Επιτέλους κάποιοι άρχισαν να αντιδρούν για τις όψεις υπανάπτυξης του δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
Κάποιοι αγνοούν ή φοβούνται τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών..Η δε εταιρείες μετράνε μόνο έσοδα καιδαπάνες, καταδικάζοντας τους νέους στο περιθώριο των νέων δυνατοτήτων μόρφωσης και ουσιαστικής ενημέρωσης.Ας πιέσουμε μαζί, με κάθε νόμομο τρόπο, να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση..

Unknown είπε...

σας ευχαριστώ πολυ για τα θετικά σας λογια ... αλλα ξερετε μια φωνη όσο δυνατη και να ειναι δε φτανει ... παραμενει μια φωνή μονο ... χρειαζονται πολλες και δυνατες φωνές για παρουν το μηνυμα δυστυχως.. και παλι σας ευχαριστω ...
με διακριτικους χαιρετισμούς
Ειρήνη - Αγάπη Κορφιά

Νάντια Γιώτη είπε...

Στην Πάνορμο παρόλο που έχουν σκάψει κατά μήκος του δρόμου μπροστά από τα σπίτια μας κι από το καλοκαίρι αρκετοί έχουμε κάνει αίτηση στο 134,είμαστε ακόμα στην αναμονή. Το ίδιο μας έχει πει και η hol. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Aναγκαζόμαστε να τρέχουμε Ερατεινή, Γαλαξείδι ή Ιτέα.