Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

To “Κυνήγι Θησαυρού”!


Δείτε αυτή τη ταινία

To Κυνήγι Θησαυρού είναι μια ερευνητική ταινία για την υπόθεση της μεταλλουργίας χρυσού στην Βόρεια Χαλκιδική. Αφιερωμένο στους κατοίκους της Ολυμπιάδας που με τον πολύχρονο αγώνα τους κατάφεραν αυτό, που φαινόταν αδύνατο.

Η ερευνητική αυτή ταινία είναι το αποτέλεσμα μιας αυτοοργανωμένης προσπάθειας που στηρίχθηκε οικονομικά με αυτοχρηματοδότηση και δεν έχει πίσω της “πλάτες” κανενός χορηγού, εταιρείας κ.λ.π.
Κίνητρο για την πραγματοποίησή της, δεν ήταν κανενός είδους οικονομικό όφελος, αλλά το ενδιαφέρον μας για το ζήτημα και η διάθεση να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας.
Το αποτέλεσμα της ισότιμης συνεργασίας μας δεν πωλείται και θα διακινηθεί χωρίς αντίτιμο, χέρι με χέρι, μέσα από την άμεση επαφή, όπου το εμπόρευμα δεν έχει θέση.

Η ταινία υπάρχει στο http://video.google.com/videoplay?docid=2826516547295546024, στο http://www.black-tracker.gr/details.php?id=245
Kunigi_thisaurou.avi.torrent (και αλλού πια) απ’όπου μπορείτε και να την κατεβάσετε.Περισσότερα http://antigoldgreece.wordpress.com/2009/05/24/kynigi_thisavrou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: