Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Εκδήλωση ενίσχυσης του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Άμφισσας


O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Άμφισσας και η εταιρεία “ΗΝΙΟΧΟΣ ΚΑΛΤΣΗ Α.Ε.” συνδιοργανώνουν μία ξεχωριστή εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.


Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα, στο Villa Symposium στους Δελφούς, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας του γνωστού Έλληνα σχεδιαδστή Τίμη Παρίση που θα παρουσιάσει την κολεξιόν υψηλής ραπτικής σε βραδινό ένδυμα και νυφικό 2009-2010.


Τα έσοδα της εκδήλωσης (συμβολικό εισιτήριο 20 ευρώ ανά άτομο) θα διατεθούν για την αγορά ειδικού οχήματος για την μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες.


Την επιμέλεια της εκδήλωσης αναλαμβάνει η κ.Άλις Δικαίου, ενώ μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών που δραστηροποιούνται στο χώρο του γάμου, στηρίζουν αυτή την προσπάθεια με την ευγενική τους χορηγία.


Με την φιλική συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων ουσιών Φωκίδας (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) και του Αιμοδοτικού Συλλόγου Άμφισσας “ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Λιανουλοπούλου & Γιδoγιάννου
33 100 ΑΜΦΙΣΣΑ


Εκδήλωση ενίσχυσης του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Άμφισσας για αγορά οχήματος.

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2006, τρία χρόνια μετά την ίδρυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, όπου φοιτούν παιδιά με αναπηρίες από όλη τη Φωκίδα ηλικιών 7 έως 14 χρόνων. Σήμερα ο αριθμός των παιδιών του Σχολείου είναι 19.

Στη συνέχεια ο Σύλλογός μας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), που έχει 16 παιδιά με αναπηρία ηλικιών από 14 έως 22 ετών.

Σκοπός της εκδήλωσής μας, που θα γίνει στον πολυχώρο ΣΥΜΠΟΣΙΟ στους Δελφούς στις 13.12.2009 με την ευγενική χορηγία της εταιρείας “Ηνίοχος Καλτσή Α.Ε.”, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου μικρού οχήματος (mini van), για να επιβιβάζονται τα παιδιά που μετακινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο και σήμερα κυριολεκτικά “φορτώνονται” σε ταξί για να πάνε και να επιστρέψουν από το σχολείο.

Σας ευχαριστούμε που με τη συμμετοχή σας συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Βασ. Αβαρκιώτης Αλεξ. Μούρτος
πρόεδρος ταμίας
τ/φ: 6937477190 τ/φ: 6944657025

Δεν υπάρχουν σχόλια: