Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αιματηρή ισραελινή επίθεση

Οπως πληροφορούν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ισραεινοί κομμάντος επιτέθηκαν σε σκάφη που μετέφεραν διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη, εδώ και τρία χρόνια, περιοχή της Γάζας, σκοτώνοντας 16 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλα !
Η νέα απροκάλυπτη περιφρόνηση της διεθνούς νομιμότητας απο το Ισραήλ δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες..Απο καιρό θα έπρεπε τα "πολιτισμένα" ευρωπαϊκά κράτη να είχαν διακόψει διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ, που σκοτώνει αόπλους, δημιουργεί καθεστώς αποκλεισμού  και αυθαιρεσίας, που εκτρέφει αναπόφευκτα, τις ριζοσπαστικές και κάποτε ακραίες αντιδράσεις των Παλαιστηνίων αγωνιστών που αντιστέκονται..
Οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι συνυπεύθυνες για την ανοχή και αποσιώπηση της ισραελινής αιθαιρεσίας και εγκληματικής αλαζονείας.
Σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται έντονες αντιισραελινές διαδηλώσεις..ομως φαίνεται οτι δεν αρκούν,. Ο ΟΗΕ και οι μεγάλες δυνάμεις ώφειλαν απο καιρό να έχουν δείξει στο Ισραήλ τα όρια του..Ισως τώρα είναι ευκαιρία για κάτι τέτοιο, αν όλοι οι φιλειρηνικοί άνθρωποι σ΄,όλο τον κόσμο, ενώσουν τις φωνές και τις δράσεις τους ενάντια σε όσους παραβιάζουν κάθε έννοια διεθνούς νομιμότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: